Menuer til fester 2018

Livets fester skal også have livets menuer.

 

Menu 2018, leveret lige til døren, kan også serveres i vore hyggelige lokaler på Sukkertoppen.

 

Forretter:
- Torskesalat vendt med dild, tern af peberfrugt samt hjemmerørt citron mayonnaise
anrettet med saltet agurk samt syltede løg.

- Hjemmerøget laksefilet fra egen ovn, smurt med sennep og pesto, anrettet med
syltede urter samt saltet hytteost og sprød radisse.

- Røget oksefilet serveret med syltede stegte svampe og grønne tomater samt røræg.

Til forretterne serveres der hjemmebagt groft brød samt pisket smør med havsalt og citron.
Forretter ud af huset kan anrettes på tallerkner efter aftale.

Hovedretter:
- Dansk kalvetyksteg serveret med grønsager i krydderurter, hertil små stegte kartofler
samt kraftig sauce med rødvin.

- Dansk oksefilet stegt med løg, timian og tomat, hertil grov bagt mos på rösti,
ratatuille grønsager og skysauce.

- Langtidstilberedt oksesteg, hertil løg compot, dampede urter, hvide kartofler samt
kraftig sauce og bagte rabarber

Desserter:
- Chokolade brownies bagt i glas, serveret med hjemmelavet vanilleiscreme
samt marineret melonsalat

- Creme brulee med hvid chokolade serveret med bagte ananas og bær i rom
samt sprøde nøddeflager

- 3 farvet is efter eget valg støbt i form serveret med bagte nøddebunde og bærcoulis

Mellemretter kan tilvælges:
- Champagne sorbet serveret med saltet agurk

- Osteanretning med velsmagende oste, serveret med sylt og kiks.

 

Pris pr. cov. ud af huset:

- 2 retter 235,-
- 3 retter 275,-
- Sorbet kr. 38,-
- Osteanretning kr. 58,-

 

Levering kr. 75,- indtil 100 km.

Alle vore menuer indeholder allergener, spørg for yderligere information.

Copyright vikarkokken.dk 2015. All rights reserved.